el Prat de Llobregat: passat, present i futur

Escric aquest article com a presentació a la comunitat de blocs Pratencs.cat. De fet, sóc un pratenc a l’exil·li, a la diàspora.

Tot i haver nascut i crescut al Prat vaig marxar a viure fora ara just fa 4 anys. La meva generació a patit l’expulsió de la primera corona metropolitana i estic segur que no sóc l’únic pratenc en aquesta situació. Sembla mentida com canvia una ciutat en només 4 anys. Com deia aquell, els petits canvis són poderossos. I són aquests petits canvis els que hom nota quan visita una ciutat que ha conegut com el palmell de la mà durant tants anys i ara ja no coneix tant bé.

Afortunadament encara conservo bons amics (i algun familiar) al Prat i de tant en tant hi baixo. És una forma de conservar el contacte amb el municipi on he crescut i les persones que hi viuen. Desitjo fer-ho durant molt de temps.

Un d’aquests bons amics és en Francesc Gelabert, promotor entre altres webs de la comunitat de blocs pratencs Pratencs.cat, de la que espero que em faci membre i ajudar amb la meva modesta contribució a fer reeixir aquest projecte del nostra tant estimat Prat de Llobregat.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de bloc, el Prat de Llobregat, Pratencs.cat i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *