I Torneig de Scrabble a Cerdanyola del Vallès

Els qui em coneixeu ja sabeu que des de fa temps m’he aficionat a l’Scrabble. De tant en tant s’organitzen tornejos i, vulguis que no, sempre fa gràcia de participar-hi. Ahir diumenge, vora una trentena d’aficionats d’aquest joc, vam jugar  el primer torneig de Scrabble de primavera de Cerdanyola del Vallès.

El torneig va ser organitzat pel Club de Scrabble de Cerdanyola del Vallès i tot i que els resultats encara no s’han publicat, ja us avanço que no puc queixar-me de la sort i els resultats obtinguts, 🙂

Vaig guanyar 4 partides de les 6 disputades, assolint el 5è. lloc (crec, ara no recordo la posició exacta). Sóc conscient que és un resultat que difícilment es tornarà a repetir, ja que el factor sort em va afavorir molt i no tinc un nivell tan alt. Tot  i això, ahir, en anar a dormir, no vaig poder evitar fer-ho amb un somriure als llavis  de satisfacció, 🙂

PS: Per cert, també vaig aconseguir el premi a la paraula més valuosa, és a dir, la de més punts, amb PLORADES, 🙂 Van ser 158 punts  en una única jugada, amb un nònuple i escrable, aprofitant una A que ja es trobava al tauler.

Actualització: Ja s’han publicat els resultats. Vaig quedar 6è… aquesta memòria.

Aquesta entrada ha esta publicada en Scrabble. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *