Cornuts i pagar el beure

No escric gaire en aquest bloc, m’agradaria fer-ho més sovint, però aquesta notícia m’ha fet escriure aquest article d’avui.

Resulta que han donat un premi a Microsoft per la seva tasca en la promoció de la realitat plurilingüe de l’estat espanyol.

In-cre-ï-ble!!!.

Tal com diu en Jordi Mas, això és ser cornuts i pagar el beure. En Toni Hermoso també ha fet alguns comentaris al respecte.

Cap dels cervells pensants d’aquest nou premi sap que vol dir plurilingüisme en el sector de les TIC? Saben quina és la tradició de Microsoft en referència a la llengua catalana altres llengües? Saben quin és el comportament d’altres empreses o inciatives, com Google o la Viquipèdia? Saben la tasca ingent feta per voluntaris en el sector de les aplicacions lliures com el GNU Linux o l’OpenOffice.org durant anys i panys? Això sí és multilingüisme, accessible per a tothom, i no pas les escorrialles que ens dóna Microsoft. Tard, malament, i a sobre els premiem. Amb un parell, sí senyor.

Sincerament, amb coses com aquestes donen ganes de donar-se de baixa de ser català, o com a mínim, de trencar el carnet.

Felicitats senyors polítics, la meva eterna gratitut.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, Llengua, Microsoft, Política, Premis, Softcatalà i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *