Scrabble, Scrabble i més Scrabble

Aquest article és el primer que faig després d’actualitzar el WordPress a la versió 2.7. Ha costat una mica bastant i fins que no he trobat el problema no podia crear nous articles.

Demano disculpes públicament a la beth, que va fer un comentari en aquest bloc donant-me ànims a finals d’octubre i fins avui no ho he vist. He de mirar més sovint el meu propi bloc, 🙁

I ara, anem a l’article.

A principis del passat més de setembre vaig redescobrir l’Scrabble. Ja hi havia jugat, fa molts anys, i no ho sé com, m’hi he enganxat. Gràcies a la gent del Club Scrabble Manresa, cada dilluns passo una bona estona a la Taverna dels Predicadors, que bonament ens acull i és la seu del club. Jo hi he descobert un món de paraules i anagrames, expressions i verbs desconeguts, clubs i tornejos escrablístics i, sobretot, un bon grapat de lletraferits. Si un dilluns esteu avorrits i sou prop de Manresa, apropeu-vos a la Taverna dels Predicadors, us ho passareu bé.

En aquests 4 mesos he pogut participar en 2 tornejos (no sóc pas dels millors, precissament). Hi he observat una comunitat prou activa de Scrabble en català. Esperem que el 2009 encara sigui millor, ja que sembla que “toca” Campionat Mundial. Aquests dies també he ampliat i creat nous articles relacionats amb l’Scrabble a la Viquipèdia, esteu convidats a corregir-los, ampliar-los o millorar-los.

La falera per l’Scrabble m’ha dut a aconseguir una versió de Scrabble de butxaca. Aquesta versió no es comercialitza en aquestes contrades, és una versió anglesa. El següent pas és fer una adaptació de les fitxes per poder jugar en català. Bé, de fet, ja l’estem adaptant, el Francesc i jo, estem apunt de tenir els dos primers Scrabbles en català de butxaca. Qualsevol aficionat a l’Scrabble que en vulgui tenir un, que es posi en contacte amb nosaltres, 😀

Aquesta entrada ha esta publicada en bloc, Llengua, Scrabble. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *