Un petit projecte, que esperem surti endavant

Bé, feia dies que no escrivia, avui us presento un dels projectes que vull arrencar abans de Cap d’Any.

Ahir al vespre vaig fer pública una extensió per a l’OpenOffice.org, es tracta d’un petit diccionari de sinònims. Aquesta és una extensió amb un recorregut llarg, porto temps preparant el terreny i només és una versió preliminar, ja que alguns usuaris me la demanaven a crits. És un diccionari petit perquè no té gaires termes, de fet són les mateixes dades del projecte Freeling però presentades d’una altra forma. Espero i desitjo que el diccionari creixi, ja que estic muntant un sistema web que permetrà a qualsevol persona interessada en col·laborar poder extendre i ampliar aquest diccionari.

De moment el sistema web no és públic, però l’extensió feia falta, per això l’he publicada. Per cert, qui estigui interessat en afegir sinònims que vagi esmolant les eines o que s’apunti a la llista del projecte Openthesaurus-ca.

Us aniré informant de qualsevol novetat.

PS: M’ho deixava de dir, gràcies Francesc per recordar-m’ho. En menys d’un dia ja s’han baixat l’extensió gairebé 90 persones (14.30 d’avui dilluns). No està gens malament. Això vol dir que hi havia necessitat.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Llengua, Softcatalà i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *