Adobe Reader en català, o no?

Ahir vaig trobar una cosa curiosa relacionada amb l’Adobe Reader i el català.

Com sabeu, més o menys des de març del 2009, la versió per a MS Windows de l’Adobe Reader, versió 9.1 o superior, està disponible en català. Primer era una versió “secreta”, que calia saber on baixar-la. Pocs dies després de fer-se públic aquest enllaç de baixada “secret”, el català va aparèixer com una llengua més de totes les disponibles per Adobe a la pàgina de descàrregues. Curiosament, si  avui, març del 2010, consulteu el llistat oficial de llengües en les que aquest producte es troba disponible… no hi apareix el català (ni el basc) 🙁

Afortunadament, tot i que ho va fer amb retard, el català sí que apareix en el llistat disponible al web de baixades oficial. Però estaria millor que el català aparegués també al llistat oficial de llengües en les que es troba disponible l’Adobe Reader, oi?

Un oblit? És possible. Però en una casa tan gran com Adobe, aquestes coses no haurien de passar.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Llengua, Softcatalà i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *